Családi könyvek > Családi Könyvek

Kötés
Kiadás éve:
2007
Oldalszám:
112 oldal
Borító:
kötött
Méret:
23 x 25 cm
ISBN:
9789639552968
Kötés
egyedit - saját kezűleg
Bolti és Online ár:
3 495 Ft
Az árak tartalmazzák az Áfá-t!
db

A kötés ősi mestersége újabb virágkorát éli. Akár egyszerű ruhadarabot szeretnénk elkészíteni, akár bonyolultabb csipkét a könyv több mint 25 ötlete közül biztosan minden kézimunkázó talál valami figyelemre méltót saját maga vagy otthona számára.

A bevezető rész megismertet bennünket a kötés alapjaival, a modellek leírása mellett pedig az egyes lépéseket bemutató fotók, ábrák segítik munkánkat.

Lapozzunk bele:

A kézi kötés művészete ismét virágkorát éli, újabb és újabb kézimunkázók fedezik fel ezen ősi mesterség örömeit és jótékony hatását. Hajszoló, gépesített, technika vezérelte világunkban kikapcsolódást nyújt, lehetőséget ad az alkotásra, önmagunk kifejezésére. A kötés monoton ritmusa ellensúlyozza a mindennapi élet rohanását, összekapcsol bennünket a múlttal, utat enged saját kreativitásunknak.

kötésA kereskedelemben megvásárolható, géppel kötött ruhadarabok gyakran sokkal olcsóbbak, mint az általunk elkészítettek, azonban a minőség és az alkotás öröme megfizethetetlen. Tekintsük a kötést olyan befektetésnek, ahol a feláldozott idő és pénz bőségesen megtérül a csodálatos, kézzel kötött darabban, amelyben gyönyörködhetünk, és amit éveken keresztül használhatunk, szerethetünk. Nincs is kellemesebb, mint egy pulóver vagy egy puha pléd, amit magunk kötöttünk vagy valaki nekünk készítette ajándékba.

A könyv bemutatja azokat az alaptechnikákat, amelyek egy kötött ruhadarab elkészítéséhez szükségesek. Az itt található 27 eredeti modell között vannak egyszerű darabok a kezdők számára, illetve több gyakorlatot és türelmet igénylő, bonyolultabb munkák is. Ne csüggedjünk, ha tapasztalatlanok vagyunk: a kezdéshez csupán egy gombolyag fonalra és egy pár kötőtűre lesz szükségünk. Nem minden esetben fontos a gyakorlat vagy a rengeteg szabadidő, egy egyszerű modell vastag, haladós fonalból éppen annyi örömet adhat, mint egy bonyolult, összetett minta. Ahogy nő a gyakorlatunk és az önbizalmunk, úgy bővíthetjük eszköztárunkat, és kísérletezhetünk különféle fonalakkal, mintákkal.

További könyveink ebben a kategóriában

Kézkönyv kezdő és gyakorlott kertészkedők számára
Bolti ár: 2 995 Ft
további könyvek