Vásárlási tudnivalók

1. Elfogadó neve: Vince Kiadó Kft.

 

2. Elfogadó címe: 1027 Budapest, Margit körút 64/b; telefonszám: 06 1 375-7288; email cím: info@vincekiado.hu

 

3. Elfogadó cégjegyzékszáma: Cg.01-09-160562; adószám: 10632473-2-41

 

4. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás megnevezése és konkrét meghatározása:

Online könyvértékesítés.

 

5. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás ellenértéke devizanem megadásával

Az oldalon megvásárolható termékekre vonatkozó árak (HUF) tartalmazzák a törvényben előírt áfát.

 

6. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások

A oldalon megvásárolható termékek igénybevételére vonatkozó korlátozások nincsenek.

 

7. Elfogadó által kínált áru és /vagy szolgáltatás igénybevételének és az átvétel/igénybevétel lebonyolításának leírása

Az oldalon kínált termékek megvásárlásához szükséges egy felhasználói fiók létrehozása, melyet a “Regisztráció” gombra kattintva indíthat el.

A megvásárolni kívánt terméket a "Kosárba" gombra kattintva tudja kosarába tenni. A kosárhoz lépve a "Megrendelés folytatása" gombra kattintva felhasználói fiókjának adatait (email cím, jelszó) megadva tudja folytatni a megrendelést. Ezután választhatja ki az átvételi módot, a számlázási adatokat, illetve a fizetési módot.

 

8. Bankkártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

9. Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás jogának ismertetése, kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, az áruvisszavét jogcímei és lehetőségei, az árucsere módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módja és feltételei

Megrendelése során a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített feltételek szerint élhet elállási jogával. A vásárlástól való elállási szándékát egyértelműen kifejező nyilatkozatát elektronikus úton (k13info@gmail.com) nyújthatja be. Az elállás megérkezését elektronikus levélben haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek. Elállás esetén a termék(ek)et az átvételtől számított 14 napon belül személyesen, vagy postai úton juttassa vissza a Vince Kiadó webáruházának ügyfélszolgálatához (1072 Budapest, Klauzál tér 13.). A termék visszaküldésének közvetlen költsége Önt terheli. A termék(ek) árát a megérkezéstől számított 14 napon belül visszatérítjük. A visszatérítendő összeg a házhoz-, vagy csomagpontra történő szállítás költségét nem tartalmazza.

Csak sértetlen, további eladásra alkalmas állapotban lévő termék(ek)et vagyunk kötelesek visszavenni. Nyomdahibás és/vagy a kiadó hibájából megsérült termék(ek)et korlátlan ideig cserélünk.

 

10. Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket átveheti személyesen könyvesboltjainkban, illetve a GLS futárszolgálat CsomagPontjain, vagy kérheti azok házhoz szállítását. A webáruház szállító partnere a GLS futárszolgálat.

 

11. Az ügyfél által megadott adatok kezelésének és felhasználásának módja, adatvédelemre és az adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információ

Az Ön személyes adatainak védelme a (Vince Kiadó Kft) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.