Hírek - ÚJ MEGJELENÉS

hírek és események
ÚJ MEGJELENÉS
Mgjelent LIVING BRIDGES kortárs világirodalmi sorozatunk legújabb kötete - JAMAL OUARIACHI Étvágy című regénye már kapható boltjainkban és webshopunkon is!

Jamal Ouariachi 1978-ban született holland anyától és marokkói apától. Az Amszterdami Egyetemen tanult pszichológiát, majd évekig online terapeutaként dolgozott. 2010-ben jelent meg első regénye, a De vernietiging van Prosper Morčl. Második regényét, a Tendernesst több rangos irodalmi díjra is jelölték.

Az Étvágy című regénnyel 2017-ben elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját.

Aurélie boldogan éli a gyermeket nevelő televíziós riporterek hektikus életét, amikor egyszer csak minden felbolydul körülötte. Telefonhívást kap régi szerelmétől, Alexandertől, a segélyszervezeti világ hajdani ikonjától, akivel kapcsolata akkor ért véget, amikor tíz évvel azelőtt a férfit váratlanul lecsukták. Aurélie képtelen ellenállni a kísértésnek, hogy utánajárjon, mi történt valójában, így hát elkezd riportkötetet írni a férfiról. A munkafolyamat során feltárul előttünk e két ember rendhagyó kapcsolata, és mi magunk is hatása alá kerülünk az egyszerre vonzó és taszító Alexandernek, saját bőrünkön tapasztalva meg a narcisztikus határsértés lélektanát.