ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Az Ön személyes adatainak védelme a (Vince Kiadó Kft) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

Megrendelése során a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített feltételek szerint élhet elállási jogával. A vásárlástól való elállási szándékát egyértelműen kifejező nyilatkozatát elektronikus úton (k13info@gmail.com) nyújthatja be. Az elállás megérkezését elektronikus levélben haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek. Elállás esetén a termék(ek)et az átvételtől számított 14 napon belül személyesen, vagy postai úton juttassa vissza a Vince Kiadó webáruházának ügyfélszolgálatához (1072 Budapest, Klauzál tér 13.). A termék visszaküldésének közvetlen költsége Önt terheli. A termék(ek) árát a megérkezéstől számított 14 napon belül visszatérítjük. A visszatérítendő összeg a házhoz-, vagy csomagpontra történő szállítás költségét nem tartalmazza.

 

Csak sértetlen, további eladásra alkalmas állapotban lévő termék(ek)et vagyunk kötelesek visszavenni. Nyomdahibás és/vagy a kiadó hibájából megsérült termék(ek)et korlátlan ideig cserélünk.

 

Vince Kiadó Kft.
Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b, 
Telefonszám: 06 1 375-7288
info@vincekiado.hu

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-160562
Adószám: 10632473-2-41