Egy kis luxus > Egy Kis Luxus

A gentleman - A klasszikus férfidivat kézikönyve
Bernhard Roetzel:
A gentleman - A klasszikus férfidivat kézikönyve
Utolsó példányok
internetes ár: 6 995 Ft
Az árak tartalmazzák az Áfá-t!
db
Kiadás éve:
2012
Oldalszám:
359 oldal
Borító:
Keménytáblás
Méret:
22,5 x 26,5 x 4cm
ISBN:
9789633030493

Ruha teszi a gentlemant?

Bizonyosan nem. Mégis, a ruházat kultúránk fontos része. A dress code, a divattörténet és a híres divatikonok ismerete gazdagítja hétköznapi életünket, nyitottabbá tesz a különféle stílusok iránt, önbizalmat ad. És egészen egyszerűen élvezetes dolog textiliákkal, bőrökkel, illatokkal, ruhafazonokkal és szép dolgokkal foglalkozni.

Ez a könyv - a nyakkendőtől a cipőig, a boxer sorttól a szmokingig és a barbour-dzsekitől a filofaxig - részletesen, sok-sok képpel illusztrálva szól mindarról, ami egy férfi számára az elegáns fellépéshez szükséges. Híres gentlemanekről, öltözködési szokásaikról is olvashatunk érdekes és szórakoztató történeteket.

A gentleman a klasszikus fér? divatról szól, vagyis arról, amit találóan úgy neveznek, hogy "permanent fashion". Változik-e egyáltalán ez a divat? Elméletileg akár további tíz évig is változatlanul maradhatott volna a könyv, hiszen a megújításra szoruló tények száma meglepően alacsonynak bizonyult, de például nem szerepelt benne kellő súllyal az olaszos stílus, valamint több új manufaktúrát, készítőt és műhelyt is bemutat.

Az új Gentleman az első kiadás szellemében azt szeretné elérni, hogy az olvasó élvezetét lelje a minőségben, az eleganciában és a kézműves-hagyományokban.

További könyveink ebben a kategóriában

Luxusjátékszerek férfiaknak
internetes ár: 8 400 Ft
Bolti ár: 12 000 Ft
további könyvek