Hírek - ÚJ LIVING BRIDGES MEGJELENÉSEK: Déligyümölcs-Termesztés és Szenvedélygyűjtemény

hírek és események
ÚJ LIVING BRIDGES MEGJELENÉSEK: Déligyümölcs-Termesztés és Szenvedélygyűjtemény
Hamarosan megjelenik kiadónk Living Bridges sorozatának két legújabb kötete!

Szenvedélygyűjtemény ismertető:

„Ha annak idején a csomó szenvedély, rajongás vagy egyszerű rokonszenv helyett rögtön szembejön velem az igazi szerelem, már minden bizonnyal rég gyerekekkel játszanék, ahelyett hogy itt körmölök. Talán csak annyi kellett volna, hogy az egyik szenvedélyt elnevezzem szerelemnek, aztán meg elhiggyem, amit mondtam – és minden másképp alakul.”

 

A szerzőről: 

A hazájában kultikus ukrán írónő Európában már több nyelven megjelent első, nagysikerű könyve önéletrajzi ihletésű regény, amely sziporkázó humorral eleveníti meg egy fiatal lány kalandjait és első szerelmeit.

 

Sorozat: Living Bridges

Cím: Szenvedélygyűjtemény

Szerző: Natalka Sznyadanko

Fordító: Körner Gábor

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 224

Ár: 2995 ft

ISBN:9789633030110

  

 


 

 

Déligyümölcs-Termesztés Micsurin- Módszerrel Ismertető:

„Lábujjhegyre állt, benézett az ablakon. Bent nem volt senki. A testet már felöltöztették, koporsóba fektették, és templomi gyertyát gyújtottak mellette. Az arcát nem láthatta, de a régi pulóverét rögtön felismerte: piros, kinyúlt ruhadarab volt, szívesen hordta, viszont alkalomra soha nem vette fel. Aztakurva – mondta magában, és a sarkára ereszkedett. – Pulcsiban temetnek.”

 

A szerzőről: 

Álom és valóság, filmszerű és szürreális képek keverednek a hétköznapok világával a fiatal írónő novelláskötetében. A lengyel kortárs irodalom egyik legfigyelemreméltóbb szereplőjének történetei friss, szórakoztató olvasmányok, amelyek sorra a legrangosabb irodalmi díjakra jelölnek.

 

Sorozat: Living Bridges

Cím: Déligyümölcs-Termesztés Micsurin- Módszerrel

Szerző: Weronika Murek

Fordító: Petneki Noémi

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 140

Ár: 2995 ft

ISBN:9789633030127